);

DE BIJBEL, Het Levende Woord

Het verhaal van een archeoloog die ontdekte dat de Bijbel het Woord van God is.

De Bijbel, Het LevendWoord (1)

Jarenlang heeft Jennifer Guetta de Bijbel bestudeerd vanuit een theologisch, archeologisch en Hebreeuws oogpunt. Ze heeft opgravingen gedaan op Megiddo waar ze mee hielp om de Bijbel te ondermijnen en deze te benaderen vanuit een rationele denkwijze. Maar nu zegt ze toch dat de Bijbel het Levende Woord van God is. Waarom is haar visie op de Bijbel veranderd? Hoe las ze de Bijbel vroeger? En hoe leest ze deze nu? Hoe combineert ze context, woord en Geest?

Leer vertrouwen in het Woord van God en ontdek hoe elk woord leeft.

Deze boeiende lezing zal uw geloof in de Bijbel als Woord van God doen versterken. Jennifer zal aan de hand van haar getuigenis vertellen over de dag dat voor haar de Bijbel tot leven kwam. Ze zal ingaan op de achtergrond van de theologie, de context van de Bijbelverhalen, de Hebreeuwse benadering, het archeologisch onderzoek en het zal de twijfels aanpakken die wetenschappers in de Bijbel hebben. Ook zal Jennifer vertellen over hoe de Heilige Geest spreekt door de Bijbel heen, over de kracht van het Woord hardop uitspreken, en het Woord biddend te lezen.

“De Bijbel is een levend boek die al meer dan 2500 jaar bestaat en zelfs al hebben wetenschappers en archeologen geprobeerd om de verhalen uit hun verband te brengen, het is ze niet gelukt om te voorkomen dat Gods Woord over de hele wereld werd verspreid…. precies zoals Jezus heeft voorspeld. De geschiedenis gaat voorbij maar Gods Woord blijft voor eeuwig.” Quote van Jennifer Guetta op de blog van Ann Voskamp.

Nederlands of Engels.

Verkrijgbaar in korte en lange versie: Korte versie: 25-40 minuten, Lange versie: 60-80 minuten.

Boekingen: www.planthopeisrael.com of www.jenniferguetta.com