);

Luisterboeken

De schat van Sion Luisterboek (1)

In De schat van Sion wil de jonge Daniël graag z’n handen uit de mouwen steken om de stad Sion te helpen bouwen. Maar door de volwassen mannen wordt hij buitengesloten. Hij en z’n vriendinnetje Elat gaan op zoek naar een schat voor de koning, zodat ze op hun manier een steentje bijdragen aan de bouw van Sion.

2 Cd’s – 2 uur luisterplezier. Ingesproken door Herman Scheaffer. Vanaf 8 jaar. Uitgeverij de Toren.

Klik hier om de cd te kopen of om een sample te beluisteren

 luisterboek de schat van sion

Het geheim van de gouden ster luisterboek (2)

Jeruzalem – 2967 jaar geleden. Avia en Maor komen in een nagelbijtend avontuur terecht als ze moeten proberen een gouden schild bij de zoon van de koning af te leveren. Maar de tijd dringt! Daniël en Elat uit De schat van Sion zijn inmiddels volwassen geworden. Hun kinderen Avia en Maor zijn de hoofdpersonen in dit tweede deel van de nieuwe serie over het oude Israël. In Het geheim van de gouden ster komen Avia en Maor midden in de nachtelijke woestijn terecht en moeten ze samen de weg naar huis terug zien te vinden en het schild afleveren, vóórdat de zon opkomt.

2 Cd’s 2 uur luisterplezier. Ingesproken door Herman Scheaffer. Vanaf 8 jaar. Uitgeverij de Toren.

Klik hier om de cd te kopen of een voorbeeld af te spelen

luisterboek het geheim van de gouden ster

Het mysterie van de Leeuwentroon – Luisterboek (3)

De vader van de elfjarige Eden verliest zijn baan als sluwe zakenman Shakran leugens over hem vertelt. Hierdoor raakt Eden met zijn familie aan de bedelstaf. Maar dan hoort Eden over een mysterieuze leeuwentroon die hen uit hun moeilijke situatie kan redden. Samen met zijn vriendinnetje Ariella gaat hij op onderzoek uit. Lukt het hen om de waarheid te ontrafelen? Dit is het derde deel in de serie over het oude Israël.

Dit luisterboek is geschikt om te luisteren vanaf 8 jaar en bestaat uit één mp3 CD met totaal 3 uur en 10 minuten aan luisterplezier. Dit luisterboek is ook heel geschikt om samen met het boek te (leren) lezen. Ingesproken door Herman Scheaffer. Vanaf 8 jaar. Uitgeverij de Toren.

Klik hier om de cd te kopen of om een sample te beluisteren

 luisterboek het mysterie van de leeuwentroon

De Arkcode luisterboek (4)

Mediggo, Noord Israël. Als Jael een geheim van haar opa doorvertelt brengt ze hem in levensgevaar. Om hem te redden moet ze op reis naar Sion om een code te beschermen. In Sion leert ze, samen met haar vriendje Ilja, dat de code in een mysterieus spel zit en de geheime verstopplek van de gouden ark aangeeft. Maar ze worden achtervolgd door een priester die het spel ook wil hebben… Dit is het vierde deel in de serie over het oude Israël.

Jennifer Peersmann is archeoloog. Ze werkte heel lang in Israël. Ze heeft er geheime grotten gezien, en in Sion (zo heette Jeruzalem vroeger) kroop ze zelfs door ondergrondse tunnels. De plekken waar Avia en Maor hun avonturen beleven, bestaan dus écht.

Dit luisterboek is geschikt om te luisteren vanaf 8 jaar en bestaat uit één mp3 CD met totaal Ingesproken door Herman Scheaffer. Vanaf 8 jaar. Uitgeverij de Toren.176 minuten aan luisterplezier. Dit luisterboek is ook heel geschikt om samen met het boek te (leren) lezen.

Klik hier om een sample te beluisteren of om de cd te kopen

luisterboek arkcode