);

De mening van kinderen

Wil jij ook je mening geven over het boek van Jennifer? Stuur een mailtje naar info@jenniferpeersmann.nl, met vermelding van je naam en leeftijd.

Yoram, 11 jaar

“Ik heb het gisteravond stiekem in bed uitgelezen! Echt een heel mooi boek vind ik het! Vooral het einde. Het ontroerendste stuk vond ik dat Eden zijn deken voor zijn arme zusje van de berg gegooid werd. En het einde met het echte voetenbankje van God. Ik heb ook wat geleerd van het boek. Ik heb genoten van het boek! Mijn vriend Seth is nu De Schat Van Sion aan het lezen en ook Het Geheim Van De Gouden Ster. Die mag hij van mij lenen. Nou ja… Ik zou zeggen dat jou boek het allermooiste is. Ik geef het zo’n 500.000.00.00.00.000.000.000.000.00.000. sterren! Ik hoop dat je volgende boek vlug in de winkel ligt! Ga zo door Jennifer!”

Ruth, 9 jaar

“Ik vond het een heel leuk boek. Op sommige plekken was het heel spannend en op sommige plekken meer opluchtend. Het mooiste is als de kinderen bij de koning op bezoek mogen komen.”

Zonneke Kimpen, 8 jaar

“Mijn recensie over de schat van sion; het is spannend en mooi. Wat er spannend aan is, is dat als ze straf krijgen dat ze dan toch stiekem weggaan om de schat te zoeken. Wat nog meer spannend is, is de bewaking die hen achterna gaat. Wat er mooi aan is, is de samenwerking en de vriendschap, dat Elat ondanks de straf toch nog mee wilt met Daniel. Je zou het wel een spannend sprookje kunnen noemen; de schat van sion. Zullen ze de Schat van Sion ooit nog vinden???

Ik beveel het boek aan voor kinderen die van spannend en lieve verhalen houden en die echt vriendschap hebben met vrienden of vriendinnen. De naam van de schrijver is Jennifer Peersmann, en het boek is uitgegeven bij Callenbach. En het boek is in iedere boekhandel verkrijgbaar.”

Dzaui, groep 8 “De beste serie ooit.”

Geplaatst door Jeugdboekhandel Silvester (www.silvester-leiden.nl)

De schat van Sion 3000 JAAR GELEDEN:
Daniël en Elat verhuizen vanaf Bethlehem naar Sion (zo heette Jeruzalem vroeger). Maar ze mogen niet meehelpen met de bouw van de nieuwe stad. Dan komen ze op het idee om een schat te vinden want dan kunnen ze de koning toch nog helpen. Daniël besluit om samen met Elat op zoek te gaan in grotten. Dan vinden ze een pot en op de pot staat een tekening van de stad. Op die tekening staat een leeuw.Ze denken dat de schat ergens in de kelder van het kasteel ligt. Alleen je mag niet zomaar het kasteel in of uit. Zullen ze de schat vinden?
Mijn mening: Een geweldig boek.
Eindelijk iemand die schrijft over wat ik leuk vind. Het is spannend en er komen veel geheimen ingangen in voor. De beste serie ooit.

Het geheim van de gouden ster, 2967 JAAR GELEDEN:
Elat en Daniël hebben in de tussentijd kinderen gekregen. Daniël’s vrouw is doodgegaan. En Elat’s man is voor zijn werk in een ander land. Avia is de dochter van Elat. Haar ouders worden ontvoerd door de broer van de prins die zelf op de troon wil komen. De koning heeft Avia, Maor en hun ouders de opdracht gegeven de schat te zoeken en hem aan de echte prins te geven. Maar waar vinden ze die schat en is iedereen wel te vertrouwen?
Mijn mening: Leuk boek. Net zo gaaf als het eerste boek. Super spannend. Vol spannende geheimen. Het is sinds tijden dat ik weer een nieuw leuk boek heb gelezen. Niet dat ik de harry potter serie niet meer leuk vind maar… Ik heb die serie al zoo vaak gelezen.
De complimenten voor de schrijfster. Ik heb het boek wel 3 x achter elkaar gelezen.