);

DVD Pesach 2015

KOM AAN TAFEL!

Pesach/Goede Vrijdag

plaatje Pesach DVD

€ 15,00

button (3)

Ontdek hoe Jezus het Pesachfeest vierde. Het feest van verlossing in verleden, heden en toekomst. Want Pesach is het feest van de bevrijding en verlossing van heel de mensheid.

Dit Pesachmaal is een avond gevuld met een diner, veel (live) muziek, lofzag, avondmaal, uitleg en korte sprekers. Aan de hand van verschillende onderdelen tijdens het diner wordt het bevrijdingsverhaal van Mozes en van de MOp Vrijdag 3 april 2015 hebben 400 volgelingen van Jezus vanuit verschillende kerken samen met Messiaanse Joden Pesach gevierd. De opdracht voor het Pesachmaal kwam via dromen en visoenen en vanuit het Woord. OP deze dag vielen de Joodse en Christelijke kalenders weer heel even samen zoals in het jaar 33 AD en Goede Vrijdag viel weer op de avond van Pesach. De weg naar Pesach 2015 was een groot wonder. Het thema van deze avond was: “eenheid, vrijheid, hoop.” Met het Pesachmaal vieren we de eenheid waarvoor Jezus heeft gebeden tijdens het laatste avondmaal. Ook denken we aan de vrijheid die Hij ons gaf door zelf het Pesachlam te worden. Door Zijn bloed is er bevrijding en hoop. En het Pesachmaal herinnert ons eraan dat we mogen uitzien naar de komst van Bruidegom. essias Jezus uitgelegd.

 

Op Vrijdag 3 april 2015 hebben 400 volgelingen van Jezus vanuit verschillende kerken samen met Messiaanse Joden Pesach gevierd. De opdracht voor het Pesachmaal kwam via dromen en visoenen en vanuit het Woord. OP deze dag vielen de Joodse en Christelijke kalenders weer heel even samen zoals in het jaar 33 AD en Goede Vrijdag viel weer op de avond van Pesach. De weg naar Pesach 2015 was een groot wonder. Het thema van deze avond was: “eenheid, vrijheid, hoop.” Met het Pesachmaal vieren we de eenheid waarvoor Jezus heeft gebeden tijdens het laatste avondmaal. Ook denken we aan de vrijheid die Hij ons gaf door zelf het Pesachlam te worden. Door Zijn bloed is er bevrijding en hoop. En het Pesachmaal herinnert ons eraan dat we mogen uitzien naar de komst van Bruidegom.